Pentru femei
 Coafuri
 Coafuri mirese
 Rochii mirese
 Coafuri par lung
 Coafuri par scurt
 Coafuri de ocazie
 Coafuri impletite
 Coafuri cu coc
 Coafuri de nunta
 Extensii
 Tunsori extravagante
 Tunsori bob
 
 Ingrijirea parului
 Vedete
 
    Pentru barbati
 Coafuri barbati
 Tunsori moderne
 
     Pentru copii
 Coafuri pentru copii
 


 
 

 

 COAFURI 1960

 

ROCHII MIREASA

 

VOPSIREA SI INGRIJIREA PARULUI ACASA

 

 

 Elizabeth Taylor Audrey Hepburn

 Brigitte Bardot

 Marilyn Monroe

 

     Coafuri si tunsori 1950 Anii 1950 vin dupa o perioada foarte grea pe intreg mapamodul.Aceste vremuri sunt caracterizate de o expasiune extraordinara a tuturor domeniilor si bineinteles ca si domeniile legate de moda si  frumusete cunosc o puternica dezvoltare.Incepand cu acesta perioada industria cinematografica si a muzicii vor influenta puternic tendintele modei din intreaga lume.Tot acum vedetele vremii incep sa foloseasca stilisti pentru a avea o imagine perfecta.

 Coafurile anilor '50 sunt caracterizate in general de coafuri cu par mediu si scurt,cu bucle largi sau cu parul prins la spate sau variatii ale acestora.Se incerca promovarea prototipului de femeie gospodina dar care in acelasi timp are mare grija de aspectul ei exterior.

 Feminin ,romantic si elegant sunt cele trei cuvinte care pot caracteriza anii '50.Vedetele feminine care au influentat coafurile vremii sunt Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe ,Audrey Hepburn ,Sophia Loren ,Brigitte Bardot .

 Tunsorile barbatilor au fost influentate de vedete ca Jmes Dean ,Marlon Brando sau Elvis Presley care au lansat moda parului lins pe spate si cu favoritii grosi si lungi.

 Cele mai multe dintre aceste stiluri nu mai sunt la moda astazi insa ele continua sa ne aminteasca de o perioada de cotitura in industria modei si a frumusetii in lume.

 Elvis Prestley

           

Marlon Brando

              

 

                                               >>> COAFURI 1960