Pentru femei
 Coafuri
 Coafuri mirese
 Rochii mirese
 Coafuri par lung
 Coafuri par scurt
 Coafuri de ocazie
 Coafuri impletite
 Coafuri cu coc
 Coafuri de nunta
 Extensii
 Tunsori extravagante
 Tunsori bob
 
 Ingrijirea parului
 Vedete
 
    Pentru barbati
 Coafuri barbati
 Tunsori moderne
 
     Pentru copii
 Coafuri pentru copii
 


 
 
 Coafuri mireasa

 Rochii mireasa

 Vopsirea parului

Coafuri extravagante

 Coafuri 1960

 Coafuri retro

 Vitamine pentru par

Coafuri artistice

Coafuri cu extensii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 coafura coc pentru evenimente deosebite
 


Coafuri pentru ocazii speciale

  Coafurile pentru ocazii dau mereu batai de cap femeilor moderne care doresc sa fie o prezenta incantatoare la diferite ocazii. In primul rand trebuie mentionat faptul ca pentru o coafura speciala si pentru a beneficia de posibilitatea multiplelor aranjamente avem nevoie de un par lung sau cel putin mediu. Pentru parul scurt sunt recomandate doar anumite retusuri, produse cosmetice pentru par si rabdare in cazul in care dorim sa avem un par lung.

  Coafurile pentru ocazii speciale trebuie adaptate evenimentului la care urmeaza sa mergem. Pentru evenimentele care implica o anumita sobrietate sunt foarte potrivite coafurile clasice care cu siguranta vor impune o prezenta plina de eleganta si stil. La fel de potrivite vor fi si coafurile cu elemente de inspiratie retro care cu buclele usoare ale anilor 40 vor pune in lumina diva din tine. Aceasta varianta este foarte potrivita pentru un par mediu. Pentru un par lung si bogat putem apela doar la o simpla coada care va emana eleganta chiar prin aceasta simplitate.

  Parul un pic ondulat, in valuri largi, este foarte usor de realizat si comod si foarte la moda in randul vedetelor. Astefel vom obtine o imagine degajata, plina de siguranta si incredere.

  Cocul simplu se va potrivi mereu cu ocaziile romantice si are avantajul de a putea fi purtat cu usurinta indiferent de varsta. O combinatie de codite impletite si un coc simplu va reusi mereu sa impuna un aspect tineresc si degajat.

  Pentru siguranta unei imagini perfecte si potrivite ocaziei la care vom merge este bine sa mergem la un stilist sau la un salon specializat.
 


coafura impletita cu coc simplu pentru ocazii
coafura cu bucle ondulate pentru ocazii coafura coc pentru ocazii
coafura impletita pentru diferite ocazii